Kahve falında yeşil iğne görmek

Kahve falında yeşil iğne görmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Kahve falında yeşil iğne gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizi genişletmek için faaliyetlerde bulunmalısınız.

Kahve falında yeşil iğne görmek kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil toplu iğne görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine yorulur.

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna delalettir.

Kahve falında makine iğnesi görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Kahve falında etamin iğnesi görmek rahat şekilde geçineceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında doktor iğnesi görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ip ve iğne görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbekten iğne olmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir