AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil hurç görmek

Kahve falında yeşil hurç görmek

Kahve falında yeşil hurç görmek daha iyi anlaşır olacağına, borcunun da hafifleyeceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil hurç gördüyseniz:

  • Kişiliğinizde bazı çekişmeler görülebilir.

Kahve falında yeşil hurç görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine delalet eder.

Kahve falında hurç almak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında hurç görmek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan hurcu görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine işarettir.

Kahve falında pembe hurç görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz hurç görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ve sarı renk görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil bir yolda yürümek atılan adımların boşa gideceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir