AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ve sarı renk görmek

Kahve falında yeşil ve sarı renk görmek

Kahve falında yeşil ve sarı renk görmek hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve sarı renk gördüyseniz:

  • Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir.

Kahve falında sarı yeşil renk görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı ve yeşil renk görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına delalettir.

Kahve falında yeşil ve sarı renk görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı sarı yeşil renk görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında sarı renk kumaş görmek güç kaybedeceğine, canının sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında sarı renk oje görmek başarısızlıklara düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında sarı renk göz görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında sarı renkli saat görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, malların çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir