AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurç almak

Kahve falında hurç almak

Kahve falında hurç almak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, bir araya geleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hurç almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında yorgan hurcu görmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işarettir.

Kahve falında hurç almak sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz hurç görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında hurç görmek rızık eksikliği yaşayacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil hurç görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında pembe hurç görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir