AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz hurç görmek

Kahve falında beyaz hurç görmek

Kahve falında beyaz hurç görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, doğru haber almaya alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hurç gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda gereken değişiklikleri yaparak sevdiğiniz bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz hurç görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe hurç görmek gözyaşına boğulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan hurcu görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında hurç almak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında hurç görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil hurç görmek işinin gücünün hal yoluna gireceğine, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz arabayla yolculuk yapmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yol görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir