AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan hurcu görmek

Kahve falında yorgan hurcu görmek

Kahve falında yorgan hurcu görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yorgan hurcu gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Kahve falında yorgan hurcu görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz hurç görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe hurç görmek de rahatının yerine geleceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında hurç almak isyan edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil hurç görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında hurç görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yatak yorgan görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yün yorgan yıkamak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir