AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil havuzda yüzmek

Kahve falında yeşil havuzda yüzmek

Kahve falında yeşil havuzda yüzmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, amaçlarına ulaşacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik hediyeler alabilir ya da paraya kavuşabilirsiniz.

Kahve falında yeşil havuzda yüzmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin havuzda yüzdüğünü görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında dalgalı havuzda yüzmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz ve havuzda yüzmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine delalettir.

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek hayırlı bir yola girileceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak havuzda yüzmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalettir.

Kahve falında büyük havuzda yüzmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir