AnaSayfa / Genel / Kahve falında olimpik havuzda yüzmek

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek evlatlarının hayrını göreceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, maddi olarak zayıflayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Size bağlı kişilerin hayatlarında fark yaratabilirsiniz.

Kahve falında olimpik havuzda yüzmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında olimpik havuz görmek insanlardan uzaklaşılacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine işaret eder.

Kahve falında havuz yüzdüğünü görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir havuzda yüzmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına işaret eder.

Kahve falında derin havuzda yüzdüğünü görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda denizde yüzmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir havuzda yüzmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, büyük işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ılık havuzda yüzmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir