AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve havuzda yüzmek

Kahve falında deniz ve havuzda yüzmek

Kahve falında deniz ve havuzda yüzmek yol göstereceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, mutlu olacağına ve güleceğine işaret eder.

Kahve falında deniz ve havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Sıralı şekilde düzenli ilerleyen bir iş, proje veya plan maddi durumunuz veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde büyümeniz açısından da mükemmel olabilir.

Kahve falında havuzda denizde yüzmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına inanılır.

Kahve falında havuzda ve denizde yüzmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde havuzda yüzmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve havuzda yüzmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına işarettir.

Kahve falında termal havuzda yüzmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında balık dolu havuzda yüzmek feraha ermeye, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tertemiz havuzda yüzmek ev taşımaya, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havuz yüzdüğünü görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir