AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil havuz görmek

Kahve falında yeşil havuz görmek

Kahve falında yeşil havuz görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil havuz gördüyseniz:

  • Kutlama yapılması gereken şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil su dolu havuz görmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil havuz görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil havuzda yüzmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında balık ve havuz görmek işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında cami havuzu görmek fırsatların istenmeden harcanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta havuz görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında banyoda havuz görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında su olmayan havuz görmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir