AnaSayfa / Genel / Kahve falında cami havuzu görmek

Kahve falında cami havuzu görmek

Kahve falında cami havuzu görmek bazı tartışmalar yaşayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cami havuzu gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varmadan veya belli tekliflerle ilgili sözler vermeden önce, olayları detayıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında cami içinde havuz görmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında havuzlu cami görmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında caminin içinde havuz görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında cami havuzu görmek kazançlı bir adım atılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda yürümek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, hatalarından erken döneceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda yarışmak yeni işler yapılacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında havuzun dolduğunu görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işaret eder.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir