AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta havuz görmek

Kahve falında mezarlıkta havuz görmek

Kahve falında mezarlıkta havuz görmek kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta havuz gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya sizi rahatsız edebilecek kişi ya da ortamlardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında mezarlıkta havuz görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet eder.

Kahve falında havuzda bebek görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşan havuz görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle havuza girmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, işlerinin yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında havuzda solucan görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, yolunda devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında havuzdan balık yakalamak iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle havuza girmek geleceğinin de çok parlak olacağına, üzüntülerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derin bir havuzda yüzmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir