AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık ve havuz görmek

Kahve falında balık ve havuz görmek

Kahve falında balık ve havuz görmek parasız günler geçireceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında balık ve havuz gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında havuzda yunus balığıyla yüzmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzda balıklarla yüzmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balıklı havuza girmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine alamet eder.

Kahve falında havuz ve balık görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında balıklarla dolu havuz görmek malına gelecek zarara, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında havuzu içinde balık görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında balık havuzu görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

Kahve falında havuzda balıkla yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir