AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah zeytin toplamak

Kahve falında siyah zeytin toplamak

Kahve falında siyah zeytin toplamak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin toplamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimselerin size karşı olan tutumlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında siyah zeytin topladığını görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin toplamak tüm özlemini gidereceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan siyah zeytin toplamak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil zeytin topladığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil zeytin toplamak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından zeytin toplamak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin toplamak evlilik yolunda bir adım atılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir