AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil halı süpürmek

Kahve falında yeşil halı süpürmek

Kahve falında yeşil halı süpürmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, zenginliğini kaybedeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil halı süpürmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda istikrarı sağlamak için çaba sarf etmelisiniz.

Kahve falında yeşil halı süpürmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halının altını süpürmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işarettir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli halı süpürmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında halı süpürmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı halı süpürmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halıyı süpürmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir