AnaSayfa / Genel / Kahve falında tozlu halıyı süpürmek

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hastalığın biteceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek gördüyseniz:

  • Daha renkli bir sosyal yaşam veya sportif faaliyetler nedeniyle yorulabilirsiniz.

Kahve falında tozlu halı süpürmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tozu süpürmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evdeki tozları süpürmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toz toprak süpürmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında tozları süpürmek bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz süpürmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu ev süpürmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir