AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıyı süpürmek

Kahve falında halıyı süpürmek

Kahve falında halıyı süpürmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, edilen duaların tutacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında halıyı süpürmek gördüyseniz:

  • Vaatleriniz ile ilgili sorunlarda azalma gözükecek.

Kahve falında kırmızı halı süpürmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında halı süpürmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek iyi anlaşacağına, rakiplerini yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında halıyı süpürmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hasret çekileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil halı süpürmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kirli halı süpürmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında tozlu halı süpürmek borçlarının azalacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir