AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı halı süpürmek

Kahve falında kırmızı halı süpürmek

Kahve falında kırmızı halı süpürmek her daim bereketli işler yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı halı süpürmek gördüyseniz:

  • Cesaret edilmesi zor bir konuda ustalık gerektiren adımlar atma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı halı süpürmek işlerinin toparlanacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli halı süpürmek büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında tozlu halı süpürmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil halı süpürmek kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında halı süpürmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu halıyı süpürmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında halıyı süpürmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, işinin başından ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle halı süpürmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, işlerinin yarıda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir