AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gözlü kadın görmek

Kahve falında yeşil gözlü kadın görmek

Kahve falında yeşil gözlü kadın görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, uzun sohbetler edeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil gözlü kadın gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında yeşil gözlü kadın görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına yorulur.

Kahve falında kadın gözü görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı gözlü kadın görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üç gözlü kadın görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının gözlerine bakmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine yorulur.

Kahve falında sarı gözlü kadın görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü güzel kadın görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir