AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç gözlü kadın görmek

Kahve falında üç gözlü kadın görmek

Kahve falında üç gözlü kadın görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, borçlarınızın canınızı sıkacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, şan şöhret kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında üç gözlü kadın gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Kahve falında kadın gözü görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mavi gözlü yaşlı kadın görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kadınla göz göze gelmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine delalet eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına delalettir.

Kahve falında mavi gözlü bir kadın görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, iş hayatında günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü kadın görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında sarı gözlü kadın görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bir kadınla göz göze gelmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir