AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın gözü görmek

Kahve falında kadın gözü görmek

Kahve falında kadın gözü görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın gözü gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı sorunlara beklenmedik çözümler getirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kırmızı gözlü kadın görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü kadın görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı gözlü kadın görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil gözlü kadın görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına inanılır.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında bir kadınla göz göze gelmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü kadın görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü yaşlı kadın görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir