AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, günden güne sorunlarının artacağına, herkes tarafından saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü kadın gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü kadın görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü yaşlı kadın görmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, kendi kabuğuna çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir