Kahve falında bakan elini öpmek

Kahve falında bakan elini öpmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, maddi olanaklarının artacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bakan elini öpmek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen veya istediğiniz şey her ne ise, o alanda ilerleme şansınız var.

Kahve falında bakan elini öpmek yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakan eli öpmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında adalet bakanı görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında bayan bakan görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski bakan görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve falı bakan görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında evinde bakan görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bakan olduğunu görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir