AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bakan görmek

Kahve falında eski bakan görmek

Kahve falında eski bakan görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, helal ekmek yeneceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski bakan gördüyseniz:

  • Doğru işleri yapmak veya doğru davranmak için çalışırken oldukça zorlanabilirsiniz ya da cesur olmanız gerekebilir.

Kahve falında eski bakan görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında denize bakan ev görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında fal bakan hoca görmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakan eli öpmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine delalettir.

Kahve falında pencereden bakan birini görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, birikim yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında enerji bakanını görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bakan elini öpmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakanla evlenmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir