AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde bakan görmek

Kahve falında evinde bakan görmek

Kahve falında evinde bakan görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sadece kendisini düşüneceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında evinde bakan gördüyseniz:

  • Çok ağır bir tepki görebilirsiniz.

Kahve falında evinde bakan görmek çok büyük atılımlar yapacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında milli eğitim bakanını görmek işinde yükseleceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adalet bakanı görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakanla tokalaşmak canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında bakanla telefonda konuşmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Kahve falında fal bakan kadın görmek sorunlarının günden güne artacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işaret eder.

Kahve falında bakanla konuştuğunu görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çalışma bakanı görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir