AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan bakan görmek

Kahve falında bayan bakan görmek

Kahve falında bayan bakan görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan bakan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri yaptıkları işler veya geleceğe dair projeksiyonları konusunda uyarmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bayan bakan görmek dedikoduya, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekonomi bakanını görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bakanla konuştuğunu görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bakan elini öpmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çalışma bakanını görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine delalet eder.

Kahve falında bakanla evlenmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında kahve falı bakan birini görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında fal bakan birini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir