AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gömlek hediye almak

Kahve falında yeşil gömlek hediye almak

Kahve falında yeşil gömlek hediye almak hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil gömlek hediye almak gördüyseniz:

  • Yeni ilişki arayıları söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil gömlek hediye almak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında gömlek hediye almak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine inanılır.

Kahve falında hediye gömlek almak sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gömlek hediye etmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gömlek hediye etmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, işlerinin yarım kalacağına delalettir.

Kahve falında hediye gömlek görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı gömlek hediye etmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gömlek hediye edildiğini görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir