AnaSayfa / Genel / Kahve falında göl yüzmek

Kahve falında göl yüzmek

Kahve falında göl yüzmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göl yüzmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda çok hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında buzlu gölde yüzmek isminden sıkça söz ettireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına alamet eder.

Kahve falında gölde sırt üstü yüzmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli gölde yüzmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin gölde yüzdüğünü görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında berrak gölde yüzmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gölde yüzmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık gölde yüzmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kimse ile tartışmayacağına alamet eder.

Kahve falında van gölünde yüzmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir