AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil göl görmek

Kahve falında yeşil göl görmek

Kahve falında yeşil göl görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil göl gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Kahve falında yeşillikler içinde göl görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil bir göl görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil göle girmek eve huzur dolacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil göle düşmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil gölde yüzmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Kahve falında yeşillik göl görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında göl ve yeşillik görmek alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil göl görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir