AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bir göl görmek

Kahve falında yeşil bir göl görmek

Kahve falında yeşil bir göl görmek huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, şansının artacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bir göl gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Kahve falında yeşillikler arasında göl görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma inanılır.

Kahve falında yeşillik ve göl görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil göl görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yeşillik göl görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göl ve yeşillik görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil göle düşmek ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşillikler içinde göl görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillik içinde göl görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir