AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillikler içinde göl görmek

Kahve falında yeşillikler içinde göl görmek

Kahve falında yeşillikler içinde göl görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillikler içinde göl gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden insanlar veya bilgiler genel kültürünüz, yaşam tarzınız veya maddi durumunuz üzerinde olumlu etkiler yaratabilir.

Kahve falında yeşillikler içinde göl görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, halinin iyi olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında yeşillik içinde göl görmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında gölün içinde ev görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gölün içinde olmak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında gölün içinde timsah görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında gölün içinde yüzmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göl içinde balık görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde göl görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir