AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu yeşil göl görmek

Kahve falında koyu yeşil göl görmek

Kahve falında koyu yeşil göl görmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil göl gördüyseniz:

  • Olayların korkunç hal almaması için sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında koyu yeşil göl görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu mavi göl görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına yorulur.

Kahve falında koyu yeşil elbise görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil giymek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil kazak görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında koyu yeşil başörtüsü görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu yeşil araba görmek belalara denk gelmeyeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyu yeşil gömlek görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir