AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzüne çekilmek

Kahve falında gökyüzüne çekilmek

Kahve falında gökyüzüne çekilmek çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzüne çekilmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dikkatle ele almanız gerekiyor, yaklaşan yılbaşı harcamaları iyice arttırabilir.

Kahve falında gökyüzüne çekilmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin dişinin çekildiğini görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında çürük dişin çekildiğini görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek dişinin çekildiğini görmek dertlerinden kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında ruhunun çekildiğini görmek evi yoksa ev alacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine rivayet eder.

Kahve falında tesbih çekip salavat getirmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle fotoğraf çekilmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Kahve falında yukarı çekilmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir