AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah üzüm topladığını görmek

Kahve falında siyah üzüm topladığını görmek

Kahve falında siyah üzüm topladığını görmek ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm topladığını gördüyseniz:

  • Köşeyi dönünce pek çok olay yerli yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında ağaçtan siyah üzüm toplamak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah üzüm toplamak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah üzüm toplamak ve yemek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında siyah üzüm topladığını görmek dualarının karşılığını alacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm yaprağı toplamak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil üzüm toplamak hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil üzüm topladığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, bazı operasyonlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaş üzüm toplamak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir