AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı fincan görmek

Kahve falında sarı fincan görmek

Kahve falında sarı fincan görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, güçten ve takatten düşeceğine, fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı fincan gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında sarı fincan görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kapalı fincan görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kapatılmış kahve fincanı görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fincan kapatmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çay fincanı görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın fincan görmek işlere nazar değeceğine, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fincan hediye etmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında renkli kahve fincanı görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir