AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine fincan vermek

Kahve falında birine fincan vermek

Kahve falında birine fincan vermek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine fincan vermek gördüyseniz:

  • Hislerinizi her zamankinden daha iyi aktarabilmeniz size aşkta küçük başarılar getirebilir veya sizi seven birisinden küçük hediyeler alabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı kahve fincanı görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işarettir.

Kahve falında cam fincan görmek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında fincanda kahve görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın fincan görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, doğru yolu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş fincan görmek umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına delalettir.

Kahve falında büyük fincan görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı almak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kahve fincan takımı görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir