AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fidan görmek

Kahve falında yeşil fidan görmek

Kahve falında yeşil fidan görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil fidan gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Kahve falında yeşil biber fidanı görmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil fidan dikmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil fidan görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında fidan ağacı görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında meyve fidanları görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asma fidanı dikmek halsizleşeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya işaret eder.

Kahve falında biber fidanı görmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet eder.

Kahve falında fasulye fidanı görmek mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir