AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil biber fidanı görmek

Kahve falında yeşil biber fidanı görmek

Kahve falında yeşil biber fidanı görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına delalettir.

Kahve falında yeşil biber fidanı gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Kahve falında yeşil biber fidanı görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biber fidanı dikmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı biber fidanı görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına delalet eder.

Kahve falında biber fidanı görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil fidan görmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil fidan dikmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil turşu biber görmek kederlerinin son bulacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında saksıda yeşil biber görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir