AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa fasulye ekmek

Kahve falında toprağa fasulye ekmek

Kahve falında toprağa fasulye ekmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, güzel bir hayat süreceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa fasulye ekmek gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda geriye dönük olaylarla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında toprağa fasulye ekmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa fasulye dikmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fasulye ekmek görmek bir daha kopmayacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye ekmek konforunun artacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine yorulur.

Kahve falında fasulye ekmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya fasulye ekmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında toprağa ekmek gömmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir