AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma yıkamak

Kahve falında yeşil elma yıkamak

Kahve falında yeşil elma yıkamak maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil elma yıkamak gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz bazı teklif, davet ya da önerilerde bulunan kişiler tekliflerindeki eksik yanları fark edebilirler.

Kahve falında yeşil elma yıkamak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma yıkamak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında ölüden yeşil elma almak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil elma yemek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil elma koparıp yemek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, kırılan kalplerin barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma dağıtmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil tatlı elma yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir