AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma dağıtmak

Kahve falında yeşil elma dağıtmak

Kahve falında yeşil elma dağıtmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında yeşil elma dağıtmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler durumu kavramak istiyor olabilirler.

Kahve falında yeşil elma dağıtmak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma dağıtmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma dağıtmak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında yeşil üzüm dağıtmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik dağıtmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında yeşil zeytin dağıtmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil elma koparıp yemek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek insanlardan uzaklaşılacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir