AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma koparıp yemek

Kahve falında yeşil elma koparıp yemek

Kahve falında yeşil elma koparıp yemek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil elma koparıp yemek gördüyseniz:

  • Konsantrenizi yaptığınız işe odaklamanız oldukça zor görünüyor.

Kahve falında yeşil elma yemek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil elma koparıp yemek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında ekşi yeşil elma yemek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı elma yemek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük yeşil elma yemek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, bol nimete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu yeşil elma yemek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken yeşil elma yemek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, işlerini büyüteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir