AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma verdiğini görmek

Kahve falında yeşil elma verdiğini görmek

Kahve falında yeşil elma verdiğini görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil elma verdiğini gördüyseniz:

  • Tatil planları yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil elma verdiğini görmek üzgün ve hasta olacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin elma verdiğini görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elma verdiğini görmek hem de iş hayatına yansıyacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil biber verdiğini görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yeşil soğan verdiğini görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında küçük yeşil elma görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yerden yeşil elma toplamak iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birinden yeşil elma almak ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir