AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yeşil soğan verdiğini görmek

Kahve falında birinin yeşil soğan verdiğini görmek

Kahve falında birinin yeşil soğan verdiğini görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, kendisini çok yıpratacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin yeşil soğan verdiğini gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Kahve falında birinin yeşil soğan verdiğini görmek işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına alamet eder.

Kahve falında birinin soğan verdiğini görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil biber verdiğini görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil elma verdiğini görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil soğan aldığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında tarlaya yeşil soğan ekmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekili yeşil soğan görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada yeşil soğan görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir