AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük yeşil elma görmek

Kahve falında küçük yeşil elma görmek

Kahve falında küçük yeşil elma görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında küçük yeşil elma gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda size faydası olabilecek doğru bağlantılara sahipsiniz.

Kahve falında küçük yeşil elma görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük yeşil elma yemek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük elma yemek kısmetin ve şansın açılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına yorulur.

Kahve falında küçük elma görmek önünü göremez olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kırmızı elma görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil ve kırmızı elma görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinden yeşil elma almak işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye yeşil elma vermek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir