AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin elma verdiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin elma verdiğini görmek

Kahve falında bir erkeğin elma verdiğini görmek borçların kısa sürede kapanacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, onlarla ayrı düşeceğine, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin elma verdiğini gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Kahve falında bir erkeğin elma verdiğini görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elma verdiğini görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil elma verdiğini görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yeni bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğin para verdiğini görmek işlerin yolunda gideceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkekten elma almak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe elma vermek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir erkekten elma almak eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin bana kuran verdiğini görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir