AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma çalmak

Kahve falında yeşil elma çalmak

Kahve falında yeşil elma çalmak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, güçlükle elde edilecek başarı, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil elma çalmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri veya felsefeleri anlamanıza yardım edecek aktivitelere katılmanız vizyonunuzun gelişmesine yardım edebilir.

Kahve falında yeşil elma çalmak işe giren herkesin kalkınacağına, çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan elma çalmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı elma çalmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işarettir.

Kahve falında elma çalmak subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden elma çalmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında elma çaldığını görmek az da olsa feraha çıkılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında elma armut çalmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil elma dağıtmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, işsiz kalmaya yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir