AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden elma çalmak

Kahve falında bahçeden elma çalmak

Kahve falında bahçeden elma çalmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, yüküne ortak olacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında bahçeden elma çalmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında bahçeden elma çalmak endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma çaldığını görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı elma çalmak kendini dinine daha fazla vereceğine, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma armut çalmak çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil elma çalmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma çalmak anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma çalmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı elma bahçesi görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, fal sahibinin uyarı alabileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir