AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı elma çalmak

Kahve falında kırmızı elma çalmak

Kahve falında kırmızı elma çalmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, maddi anlamda feraha ermeye, dertlerinin sona ereceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elma çalmak gördüyseniz:

  • Katılımcı olmalı, ekip çalışmalarına yatkın şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında kırmızı elma çalmak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil elma çalmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma çaldığını görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında elma çalmak üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeden elma çalmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına alamet eder.

Kahve falında elma armut çalmak çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine delalettir.

Kahve falında ağaçtan elma çalmak kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kırmızı elma görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir