AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma çaldığını görmek

Kahve falında elma çaldığını görmek

Kahve falında elma çaldığını görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, helal ekmek yiyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında elma çaldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Kahve falında kırmızı elma çalmak sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elma çalmak malının da eksilmeyeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil elma çalmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma armut çalmak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında elma çaldığını görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, adının fesada karışacağına işarettir.

Kahve falında bahçeden elma çalmak çok güzel adımlar atılacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma çalmak can sıkıcı haberler almaya, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ve ağacını görmek sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir